15 Temmuz darbe girişiminde Ankara'da yaşanan olayları konu alan "Ben ve Babam - Vatan" filmi, 15 Temmuz saat 20.00'de TRT 1'de izleyiciyle buluşacak. Bu yapım, darbe gecesi yaşananların dramını ve kahramanlık öykülerini ekrana taşıyacak.

Filmin yapımcılığını ve senaristliğini Uğur Uzunok üstlenirken, yönetmen koltuğunda Berat Özdoğan oturuyor. Bu ikili, 15 Temmuz'un dramatik hikayesini en etkili şekilde izleyiciye aktarmak için güçlerini birleştirdi.

Thumbs B C 5146B81A2F20D48813C738Fdd5765359

Başroller ve Oyuncu Kadrosu

Başrollerini Ümit Kantarcılar ve Sevcan Yaşar'ın paylaştığı filmde, Hazım Körmükçü, Burak Sarımola, Erkan Meriç, Cansu Fırıncı, Toprak Kıvılcım, Burcu Kirman, İlayda Yıldırım, Merve Üçer, Yunus Aytekin, Necip Karakaya gibi isimler de yer alıyor. Ayrıca, misafir oyuncu olarak Hakan Boyav, Erdal Özyağcılar ve Güzin Özyağcılar da filmde rol alıyor.

Kaybolan 16 yaşındaki kız çocuğu her yerde aranıyor! Kaybolan 16 yaşındaki kız çocuğu her yerde aranıyor!

Film, eşiyle ayrılmak üzere olan ve TÜRKSAT'ta mühendis olarak çalışan Cihangir'in ailesini ve vatanını korumak için darbe girişimi sırasında oğlu Can ile yaşadıklarını anlatıyor. Cihangir, hem ailesini bir arada tutma çabası hem de vatanına olan bağlılığıyla izleyiciye duygusal anlar yaşatacak.

Ben Ve Babam Vatan

Kaynak: AA