Mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Köksal, vatandaşların sorunlarını yerinde dinleyerek çözüm önerilerini değerlendirdi. Başkan Köksal, ilgili birim müdürleri ve belediye personeli ile birlikte mahalledeki talepleri not alarak en kısa sürede harekete geçeceklerini belirtti.

Castro Turizm Festivali'nde Tarihi An: 114 Metrelik Lokum! Castro Turizm Festivali'nde Tarihi An: 114 Metrelik Lokum!

Başkan2

"Hizmetlerimizi Sizlerin Talepleri Doğrultusunda Şekillendiriyoruz"

Osmangazi Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşan Başkan Köksal, mahalle sakinlerinin öneri, istek ve şikayetlerini dinledi. “Afyonkarahisar’ın her mahallesine aynı titizlikle hizmet götürmek için çalışıyoruz” diyen Başkan Köksal, “Sizlerin talepleri doğrultusunda hizmetlerimizi şekillendiriyoruz. Birim müdürlerimizle buradayız, notlarımızı alıyoruz ve çözüm için en kısa sürede harekete geçeceğiz” ifadelerini kullandı.

Başkan5

"Her Zaman Emeklinin Yanındayız"

Gelen talepler üzerine emeklilerin sorunlarına da değinen Başkan Köksal, “Biz yerel yönetimler olarak her zaman emeklinin yanındayız. Elimizden geleni yapacağız. İnşallah genel iktidar değişiminde de haklarınızı alacaksınız” dedi. Köksal’ın bu sözleri, mahalle sakinlerinden olumlu geri dönüş aldı.

Başkan6

Mahalle Muhtarı’ndan Teşekkür

Osmangazi Mahallesi Muhtarı Arif Zenger, Başkan Burcu Köksal’a mahalle sorunlarını yerinde dinleyip çözüm üretme konusundaki hassasiyeti için teşekkür etti. Zenger, “Başkanımızın mahallemizi ziyaret ederek sorunlarımızı yerinde dinlemesi bizler için çok kıymetli. Belediye ekipleriyle birlikte mahallemizin ihtiyaçlarına hızlı bir şekilde cevap verilmesi bizleri mutlu ediyor. Kendilerine teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Başkan Köksal’ın "Mahalle Buluşmaları" çerçevesinde her hafta farklı mahalleleri ziyaret ederek vatandaşların taleplerine çözüm üretmeye devam edeceği belirtildi.

Kaynak: Gamze Nazmiye Özbunar