Afyon'da Beyin cerrahı yanlış ameliyat yaparsa! Afyon'da Beyin cerrahı yanlış ameliyat yaparsa!

Afyonkarahisar’ın İhsaniye ilçesine bağlı Ayazini Köyü’nde, tarihi ve turistik önemiyle bilinen bölgede çekilen görüntüler, vatandaşların ve turistlerin tepkisine yol açtı. Parçalanmış ve yıpranmış haldeki Türk bayrağı, bölgeye gelen yerli ve yabancı ziyaretçiler tarafından fark edilerek görüntülendi. Bayrağın uzun süredir bu halde olması, yetkililerin ihmali olarak değerlendirildi.

“MÜDAHALE NEDEN EDİLMEDİ?”

Bölgeyi ziyaret eden vatandaşlar, Türk bayrağının bu şekilde yıpranmış halde bırakılmasına tepki göstererek görüntüleri kayda aldı. Kayda alınan video, turistler tarafından ODAK’a iletildi. Bazı turistler bu durumun kabul edilemez olduğunu belirterek “Burası tarihi ve turistik bir alan. Gelen ziyaretçiler için kötü bir izlenim oluşturuyor. Yetkililer neden bu duruma müdahale etmiyor? Nedir bu ilgisizlik?” şeklinde tepkilerini dile getirdiler.

"KİMSE GÖRMEDİ Mİ?"

Turistler, İhsaniye Kaymakamlığının, muhtarlığın, sürekli olarak bulunmasına rağmen jandarma ekiplerinin, bayrağın bu halini görmezden geldiklerini ve bu halde kalmasına göz yumduklarını vurgulayıp, "Kaymakamlık, muhtarlık, jandarma ekipleri ve burada yaşayan vatandaşlar bu durumu hiç mi görmedi? Bayrağımıza verilen önem bu mu?" şeklinde sitemlerini dile getirip, gerekli adımların derhal atılmasını talep ettiler.

DEĞİŞTİRİLMESİ İÇİN ÇAĞRI

Öte yandan Türk bayrağına gösterilmesi gereken saygının altını çizen vatandaşlar, parçalanmış bayrağın biran önce değiştirilmesi gerektiğini belirttiler. Ayazini’nin her yıl binlerce turist ağırlayan önemli bir nokta olduğunu hatırlatan ziyaretçiler, bu tür görüntülerin bölgenin prestijine zarar verdiğini ifade ederek, yetkililerin harekete geçip bayrağın yenilenmesi ve benzer ihmalin tekrarlanmaması için önlem alınmasını istiyorlar.

Kaynak: ODAK ÖZEL HABER