14 Ağustos 2001 yılında AK Parti’nin erdemliler hareketi olarak kurulduğunu hatırlatan Milletvekili Özkaya, “Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ülkemizi aydınlık yarınlara ulaştırmak adına “Aydınlığa açık, karanlığa kapalı” sloganı ile Afyonkarahisar’da kurulan partimiz, 23 yılına erişti. Kurulduğu günden bu yana tek gayesi milletimize hizmet olan partimiz, Türkiye’de adeta demokratik bir devrim yaparak, ulaşımdan, sağlığa, savunmadan, kültüre bir çok alanda tarihi atılımları hayata geçirerek milletimizin refahını da artırmayı başarmıştır. Geldiğimiz noktada 23 öncesinde Türkiye’de kimsenin hayali dahi olmayan güçlü, kararlı ve erdemli bir Türkiye Cumhuriyeti’nin dünya kamuoyunda söz sahibi olmasını sağladık” dedi.

“SESSİZ ÇOĞUNLUĞUN UMUDU”

AK Parti’nin Türkiye’deki sessiz çoğunluğun umudu olduğunu vurgulayan Milletvekili Özkaya, “her zaman milletinin emrinde olan partimiz, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde tüm kadroları ile kendisini millete hizmete adamış, sessizlerin sesi, kimsesizlerin kimsesi olmayı başararak, girdiği tüm seçimleri kazanarak, bu durumu tescillemiştir” dedi. AK Parti’nin hizmet yolculuğunu engellemeye yönelik bir çok badirenin de güçlü ve kararlı liderliği ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bertaraf edildiğini de ifade eden Milletvekili Özkaya, “Kapatma davaları, 367 krizleri, Yargı darbesi ve diğer askeri vesayetler tarafından gerçekleştirilmeye çalışılan darbe hazırlıklarının tamamı Milletimizin desteği ile bertaraf edilmiş, Millete Hizmet yolculuğundan bir an olsun vazgeçilmemiştir. Son olarak 15 Temmuz darbe girişimi ile AK Parti’ye dünya tarihinin gördüğü en kanlı darbelerden birisi gerçekleştirilmek istenilse de Cumhurbaşkanımız liderliğinde milletimiz bu alçak kalkışmayıda yok etmeyi başarmıştır” dedi.

“TÜRKİYE’NİN DÜNYA İLE ENTEGRASYONUNU SAĞLAMIŞ”

AÇIK İFTİRA! AÇIK İFTİRA!

Türkiye’nin 2001 öncesinde bulunduğu noktadan her alanda kendini ispatlamış bir Ülke konumuna AK Parti iktidarları ile eriştiğini ifade eden Milletvekili Özkaya, “Milletimizden aldığı güç ile hizmet yolculuğunu sürdüren AK Parti, Türkiye’nin dünya ile entegrasyonunu sağlamış, her alanda müreffeh bir ülke olma yolculuğuna hız vermiştir” dedi. Milletvekili Özkaya, “Kuruluşundan günümüze çeşitli görevlerle ile içerisinde yer aldığım AK Partimizin 23’üncu kuruluş yıl dönümünü tebrik ediyorum. Milletimiz ile birlikte durmak yok, yola devam” dedi.

Kaynak: Ahmet Sarlık