Milletvekili Arslan, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Milletimizin hizmetkarı olarak kurulan AK Parti'mizin 23. kuruluş yıl dönümünü kutlamanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Kuruluşundan bu yana, milletimizin teveccühü ile her geçen gün daha da güçlenen AK Parti’miz, Türkiye'nin kalkınma ve büyüme sürecine damgasını vurmuştur.”

2024-2025 Üretim Sezonu TARSİM Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi 2024-2025 Üretim Sezonu TARSİM Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

“TÜRKİYE'NİN GELECEĞİNE YAPILAN EN BÜYÜK YATIRIM”

Arslan, AK Parti’nin lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde milletin huzuru, refahı ve güvenliği için gece gündüz çalıştığını ifade ederek şunları söyledi: “Geride bıraktığımız 23 yılda, Türkiye'nin dört bir yanında hayata geçirilen yatırımlar, reformlar ve projeler, milletimizin geleceğine yapılan en büyük yatırımdır.”

TEŞKİLATA VE MİLLETE TEŞEKKÜR

Mesajında AK Parti’nin bugüne kadar olan başarısında emeği geçen herkese teşekkür eden Arslan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu başarıda emeği geçen tüm teşkilat mensuplarımıza, milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza, parti üyelerimize ve en önemlisi bizlere her daim güvenen aziz milletimize şükranlarımı sunuyorum. AK Parti olarak, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da milletimize hizmet etmeye, Türkiye'yi daha güçlü, daha müreffeh bir ülke haline getirmeye kararlıyız.”

“NİCE BAŞARILI YILLAR DİLİYORUM”

Dr. Hasan Arslan, mesajını AK Parti’nin 23. kuruluş yıl dönümünü kutlayarak ve milletin destekleriyle daha başarılı yıllar dilediğini belirterek tamamladı.

  

Kaynak: GAMZE KOÇAK