Söyler ailesi, kızlarıyla büyük bir gurur ve mutluluk yaşadıklarını ifade etti. Aile olarak her zaman Elif Sude'nin yanında olduklarını belirten anne ve baba, manevi desteklerinin yanı sıra başarıya giden yolda ona her türlü imkanı sağladıklarını dile getirdiler.

Poster sunumları ödüllendirildi! Poster sunumları ödüllendirildi!

Baba Devrim Söyler, Elif Sude'nin çalışma sürecine dikkat çekti: "Biz sadece önündeki engelleri kaldırdık ve onun için uygun çalışma şartları oluşturduk. Geçen yıl bu zamanlar başladı çalışmaya ve şimdilerde konuları tamamlamış durumda. Hiçbir zaman tatil yapmadı; yaz, ara tatil demeden sürekli çalıştı ve kendisine güvendi. Çok mutluyuz." dedi.

Fffffffffttttttttttttt

Öğrencinin başarısında okulun öğretmenlerinin de büyük payı olduğunu vurgulayan baba, öğrencilerine baskı yapmadan ve onları sıkmadan çalışma ortamı sağlandığında gerisini öğrencilerin halledebileceğini belirtti.

Anne Serap Söyler ise Bahçeşehir Okulu öğretmenlerinin deneyimli olduklarını ve kızlarının dersleri okulda öğrendiğini söyledi. Serap Söyler, Elif Sude'nin bu nedenle ek ders ve kursa ihtiyaç duymadığını, okuldaki eğitim sisteminin yeterli olduğunu vurguladı.

Kaynak: CEMİLE KAYTAN