Gerçekleşen genel kurulda konuşan  AGC Başkan Önder Artuk “ Bu yeni oluşum sonrası takdir edersiniz ki  Sezer Küçükkurt başkanım Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti’n Başkanı olarak görevine devam etti. yönetimiyle birlikte çok güzel işler imza attı. Başta kendisine ve yönetim kurulu çok teşekkür ediyorum. Bu gün geline nokta da genel kurulumuz yaptık. Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulumuz oy birliği ile şahsıma genel kurula kadar yönetim kurulu başkanı olarak belirlemişti ve siz değerli üyelerimiz desteği ile karşınızdayım ” dedi.

Whatsapp Görsel 2024 06 22 Saat 16.16.46 03615073

Afyon’unda içinde bulunduğu 45 İlde "Narkoçelik-25" Operasyonu! Afyon’unda içinde bulunduğu 45 İlde "Narkoçelik-25" Operasyonu!

BİR ÜLKEDE ÖZGÜR BASIN VARLIĞI DEMOKRASİNİN DE BİR GÖSTERGESİDİR

Başkan Artuk “Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti’miz gazetecilik mesleği açısından hem de kent açısından büyük oran arz etmektedir. Basın sektörü ilimizin sosyal ekonomik gelişimin de lokomotif görevi üstlenen önemli bir kuruluştur. Afyonkarahisar basını bundan önce de olduğu gibi bundan sonrada ilimiz ve ülkemiz adına önemli çalışmalara imza atacağından eminim. Haber alma özgürlüğün en etkili aracı olan basın demokrasiyi işleten ve ona hayat veren en önemli öğlelerden bir tanesidir. Bu nedenle bir ülkede özgür basın varlığı demokrasinin de bir göstergesidir basın toplumun sesi ve yol göstericisi sorunlara karşı toplumdaki duyarlılığı pekiştirilen vatandaşlık bilincine katkıda buluna biz basın mensupları aynı zaman da toplumun ortak payda da buluşabilmesini önemli bir katalizördür “ dedi.

Kaynak: CEMİLE KAYTAN