Olayın detaylarına göre, gece yarısı sanayi bölgesinde dolaşan, giyimi ve davranışlarıyla dikkat çeken bir kişi, bazı esnafların ilgisini çekti. Bir süre sonra, şahsın bölgedeki varlığından rahatsız olan bazı esnaflar, kişiyi takibe başladı. Bir süre takip edilen trans birey, esnafları fark ettiği anda kaçmaya başladı. Sokak sokak süren kovalamaca sırasında diğer sanayi esnafları da olaya dahil oldu.

Valimiz az önce en mutlu anını yaşadı! Valimiz az önce en mutlu anını yaşadı!

Kovalamaca sonrasında, sanayi sitesinin daha tenha bir köşesinde yakalanan şahsın etrafı esnaflar tarafından çevrildi. Bu noktada, esnaflar, şahsa kimliği ve sanayi bölgesinde bulunma amacıyla ilgili sorular yöneltti. Trans bireyin cevapları esnafları daha da şaşkına çevirdi. Esnaflar polisi arayacağını bildirince trans birey ise, “Abi çocuğum var benim. Bırakın gideyim. Bana anlayış gösterin lütfen” diyerek esnaflara karşılık verdi. O anlar, çevredeki bazı kişiler tarafından cep telefonlarıyla kayda alındı.

Olay yerine gelen bazı vatandaşlar ise gelişmeleri uzaktan izledi. Ayrıca, iddialara göre, bazı esnaflar, yakalanan trans bireyi sanayi sitesindeki caddelerde dolaştırarak durumu daha da dikkat çekici hale getirdi. Olayın ardından, vatandaşlar arasında, “Böyle durumların biran önce önüne geçilmesi gerekiyor. Böyle kişiler toplumun ahlakını bozuyor. Bu tür insanlara da gereken cezalar verilmeli” dediler.

Kaynak: Mustafa Dadak / Özel Haber