Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonunun katkılarıyla ve Karaadilli Kültür Yaşatma Derneği ile Karaadilli Belediyesinin iş birliğiyle Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesine bağlı Karaadilli beldesinde 24 yıl aradan sonra yeniden Karaadilli Yağlı Güreşleri büyük bir coşkuyla düzenlendi.

Etkinlikte, güreş severler unutulmaz anlar yaşarken, katılımcılar arasında öne çıkan isimler de dikkat çekti. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şerif Olgun, İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ile birlikte güreşlere katılarak güreşçilere destek verdi. Olgun’un etkinlikteki bir fotoğrafı ise sosyal medyada dikkat çekti.

DP LİDERİ DE KATILDI

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal da etkinliğe katılan isimler arasında yer aldı. Uysal ile Milletvekili Olgun’un samimi görüntüleri dikkatlerden kaçmadı. Özellikle Olgun’un Uysal’ın kulağına eğildiği ve bir şeyler fısıldadığı anlar kameralara yansıyarak vatandaşlarda, ‘’Acaba kulağına ne fısıldadı?’’ şeklinde bir meraka neden oldu.

Avşar’ın sorusu Uzerli’nin ağzını açık bıraktı! Avşar’ın sorusu Uzerli’nin ağzını açık bıraktı!

Acaba kulağına ne fısıldadı?

GEÇMİŞ YILLAR

DP Genel Başkanı Uysal, 2022 yılının Şubat ayında içinde İYİ Parti’nin de bulunduğu altı siyasi partinin birleşerek kurduğu altılı masada yer almıştı.

2018 Türkiye genel seçimlerinde Millet İttifakı'nda yer alan Demokrat Parti, seçime İYİ Parti listelerinden girmiş, İYİ Parti'nin Afyonkarahisar listelerinde yer alan Uysal, ilden kazanan adaylar arasında 6'ncı ve son sırada milletvekili seçilmişti.

Kaynak: NURBANU SOY