Bankaların faizsiz kredi ödemeleri son hızıyla devam ediyor! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Emtia piyasasında geçen hafta sert dalgalanmalar görüldü! Emtia piyasasında geçen hafta sert dalgalanmalar görüldü!

FAİZSİZ KREDİ ÖDEMELERİ

Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar bankaların kredi kampanyalarını yakınan takip ediyor. Faiz ödemek istemeyen müşteriler ise faizsiz kredi kampanyalarına yoğun ilgi gösteriyor. Bankalar müşterinin kredi notuna göre limit belirleyerek faizsiz kredi veya nakit avans ödemesi yapıyor. Güncel olarak faizsiz kredi ödemesi yapan bankalar şu şekilde;

-Akbank mobil uygulama üzerinden müşteri olanlara özel 10 bin TL 6 ay vadeli ihtiyaç kredisi ve 20 bin TL 3 ay vadeli taksitli nakit avans ödemesi yapıyor. Kampanya 30 Haziran tarihine kadar geçerli olacak.

-Garanti BBVA mobil uygulama üzerinden müşteri olanlara özel 20 bin TL’ye kadar faizsiz kredi ödeme yapıyor. Kampanyadan yalnızca mobil uygulama üzerinden müşteri olanlar faydalanabiliyor.

-QNB Finansbank yeni müşterilerine 10 bin TL 6 ay vadeli kredi ödemesi yapıyor. Kredinin taksit ödemesi 1.667.67 TL olarak hesaplanıyor.

-İş Bankası yeni müşterilerine özel 30 Haziran tarihine kadar 25 bin TL’ye kadar 2-3 ay vadeli taksitli nakit avans ödemesi yapıyor. 

Kaynak: GAMZE KOÇAK