Öksürüğü şıp diye kesen mucize tarif! Bu 3 baharatı karıştırıp için Öksürüğü şıp diye kesen mucize tarif! Bu 3 baharatı karıştırıp için

 Uzmanlar, Nekrofiliye sebep olan kesin nedenlerin tam olarak bilinmediğini ama çocukluk döneminde yaşanmış bir travma, ateşli bir hastalık veya sorunlu bir büyüme ortamının genel bulgular arasında yer aldığını belirttiler. Devamında ise Nekrofili’nin, çocukluk döneminde başlayan ve bireyin hayatı boyunca devam edebilen zihinsel bir rahatsızlık olduğunu ifade ettiler.

TARİHSEL ÖRNEKLER VE KAYITLAR

Nekrofili, dünya tarihinde birçok örnekle karşımıza çıkmaktadır. Herodot'un kayıtlarına göre, güzel kadınların kadavraları ancak günler sonra mezarcılara teslim edilirdi. Meşhur tiranlardan Periandre'ın, karısı Melissa'nın ölümünden sonra da onunla sevgi münasebetlerine devam ettiği bilinmektedir. Aynı şekilde Kral Herode de ölü karısı Marianne ile yedi yıl boyunca ilişkiye devam etmiştir. Bu süre zarfında karısının bedenini mevcut koşullarla koruma altına alarak cinsel münasebetine devam etmiştir.

SERİ KATİLLER VE NEKROFİLİ

Nekrofili bireyler genellikle seri katil olmaya meyillidirler. Dünya tarihindeki seri katillerin büyük bir kısmının, nekrofili ihtiyaçlarını gidermek için cinayet işledikleri bilinmektedir. Bu kişiler, ölü bir beden bulmakta zorluk çektiklerinde mezarlıkları mesken tutarlar ve mecbur kalırlarsa cinayet işlerler. Söz konusu cinayetlerin tek amacı, ölü bir bedene duyulan cinsel arzudur. Bu nedenle kurbanlar rastgele seçilir ve cinayetler arasında bağ kurmayı zorlaştırır.

KADINLARDA NEKROFİLİ

Nekrofili, her ne kadar genellikle erkek bireylere özgü bir hastalık gibi görünse de, kadınlarda da görüldüğü tespit edilmiştir. Ölü bedenlerden cinsel olarak uyarılma durumu, sadece erkeklerde değil, kadınlarda da ortaya çıkabilir.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ