Yurdunuseven, özellikle Gazze ve diğer mazlum coğrafyalarda zulüm altında yaşayan Müslümanlara dualarını iletti.

Mevlid Kandili’nin, Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed'in (S.A.V.) doğumunun insanlık tarihinin en önemli olaylarından biri olduğunu belirten Yurdunuseven, bu gecenin kardeşlik ve akrabalık bağlarını güçlendirmek için büyük bir fırsat sunduğunu ifade etti. "Kâinatın şereflendirildiği gün" olarak nitelendirdiği Mevlid Kandili’nin, insanlık için kurtuluşun bir kapısı olduğunu vurguladı.

"İslam Barış ve Kardeşlik Dinidir"

Genç Kaymakam Adayı Karaselvi Görevine Başladı Genç Kaymakam Adayı Karaselvi Görevine Başladı

Yurdunuseven, mesajında İslam dininin barış ve kardeşlik üzerine kurulu olduğunu hatırlatarak şu ifadelere yer verdi: "Aziz milletimiz, asırlardan beri Peygamberimize duyduğu derin sevgi ile Mevlid Kandili'ni kutlamakta, bu vesileyle dünyaya birlik ve barış mesajları vermektedir. Hazreti Peygamber (S.A.V.), ilahi bir nur ve yol gösterici olarak insanlık için en büyük rahmettir."

"Peygamberimizin Ahlakını Yaşatmalıyız"

Milletvekili Yurdunuseven, Peygamber Efendimizin hayatında sergilediği dürüstlük, emaneti koruma, insan haklarına riayet gibi değerlerin önemine dikkat çekerek, bu güzel ahlakı günümüzde de yaşatmanın gerekliliğini vurguladı. "Onu sevmek, onun örnek ahlakını hayatımıza yansıtmakla mümkündür. Bizler, onun izinde bir hayat sürerek mazlumların yanında olmalıyız" dedi.

Yurdunuseven, mesajını şu sözlerle tamamladı: "Bu duygu ve düşüncelerle tüm vatandaşlarımızın ve inananların Mevlid Kandili’ni tebrik ediyor, başta Gazze ve Doğu Türkistan olmak üzere tüm mazlum Müslümanlara barış ve huzur diliyorum"dedi.

Editör: Gamze Nazmiye Özbunar