Zafer Stadyumunda oynanan müsabakayı Afyonkarahisar protokolünden birçok kişi de izleyerek kadın futbol takımına destek verdi.

Yüntaş Anadolugücü'nün golleri:

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yüzme Antrenörü Nehir Bahçivan Türkiye İkincisi oldu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yüzme Antrenörü Nehir Bahçivan Türkiye İkincisi oldu

Tuğçe: 1' ve 88' dk

Kısmet: 9' ve 21'dk

Berfin: 13', 19', 36' (P), 38', 52', 75'dk

Eslem: 40', 57'dk

Helin: 44'dk

Tülin: 17'dk

Demet: 65'dk

F6De8Ea6 C295 4Bad B864 38F162D4E398

KULÜP BAŞKANI KAZIM BACAK'TAN AÇIKLAMALAR

Maç sonrası açıklamalarda bulunan Yüntaş Anadolugücü Spor Kulübü Başkanı Kazım Bacak, elde edilen zaferden duyduğu memnuniyeti  şöyle dile getirdi.

"Öncelikle herkesin Ramazan ayını kutluyorum. Bugün Ramazan'ın ilk günü olmasına rağmen bizi yalnız bırakmayan tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Takımımız çok önemli bir galibiyet aldı. Futbolcularımızı ve teknik ekibimizi tebrik ediyorum. Onların emekleri sayesinde bu büyük galibiyet geldi. Bizi destekleyen tüm taraftarlarımızı bundan sonraki maçlarımıza da bekliyoruz. Gelsinler ve bu takıma destek versinler. Bizim hedefimiz üst lige çıkmak ve bunu başarabilecek gücü kendimizde görüyoruz. En büyük destekçimiz olan bizim devamlı arkamızda duran Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal ve Yüntaş Genel Müdürü Kemal Doğan'a şahsım ve takımım adına teşekkür ediyorum.

554Ec6F9 0073 4005 A211 D65Cf576B98B

Kaynak: Mustafa Dadak