Yerlikaya, toplantının ardında yaptığı konuşmada, "Terör ve işbirlikçileriyle, suçta kibirlenenlerle, çetelerle, zehir tacirleriyle, halkımızın huzuruna kastedenlerle mücadelemiz yılın 365 günü, gece gündüz durmadan devam edecek." ifadesini kullandı.

Güvenlik toplantısı, Mersin'deki Suphi Öner Öğretmenevi'nde gerçekleşti ve basına kapalı olarak yürütüldü. Bakan Yerlikaya konuşmasında, Mersin'in tarım, sanayi, turizm, ulaşım ve enerji gibi birçok alanda Türkiye'nin öncü şehirlerinden olduğunu ifade etti.

Bakan Yerlikaya, yurt genelindeki operasyonların aralıksız sürdüğünü, bu operasyonların başta terör, organize suçlar, uyuşturucu, göçmen kaçakçılığı, siber suçlar ve asayiş suçları olmak üzere bir dizi alanda gerçekleştirildiğini belirtti.

Müdür Parlak yerinde inceledi! Müdür Parlak yerinde inceledi!

Yerlikaya sözlerine şöyle devam etti: "Terör örgütleri ve suçta kibirlenenlerle, çetelerle, zehir tacirleriyle, halkımızın huzuruna kastedenlerle mücadelemiz yılın 365 günü, gece gündüz durmadan devam edecek. 40 yıldır kardeşliğimize, birliğimize kasteden başta bölücü terör örgütü olmak üzere bütün terör örgütleriyle verdiğimiz mücadele bugün de amansız şekilde, duraksamadan devam ediyor. Bu mücadelemiz her zaman söylüyoruz; son terörist etkisiz hale getirilinceye, bu terör belasını bu topraklardan kazıyıp atıncaya kadar devam edecek."

Editör: Duygu Özger