Ziyarete, Kızılcahamam İlim Yayma Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Hacı Ünal, Sağlık-Sen 6 No'lu Şube Başkanı Umut Gümüşay, Ankara Sağlık-Sen 6 No'lu Şube Başkanvekili Fehmi Erkan, Hacettepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi Sekreteri Aysel Taşkın, Ankara Sağlık Sen Üniversite Şubesi Başkanı Ercan Öztürk, Keçiören Toplum Sağlığı Hekimi Dr. Mustafa Üye ve Bilkent Şehir Hastanesi Sağlık-Sen Şube Başkanı Kadir Civelek katıldı.

Afyon’da Uyuşturucu ve Kaçakçılık Operasyonu: Çok Sayıda Malzeme Ele Geçirildi Afyon’da Uyuşturucu ve Kaçakçılık Operasyonu: Çok Sayıda Malzeme Ele Geçirildi

GÖRÜŞMENİN DETAYLARI

Toplantıda, özellikle sağlık sektöründe çalışanların yaşadığı sorunlar ele alındı ve Afyonkarahisar’ın sağlık hizmetleri alanındaki ihtiyaçları gündeme getirildi. Ziyaretçiler, Vali Yiğitbaşı’na sağlık sektöründeki mevcut durumu anlatarak, bölgede yapılabilecek çalışmalar hakkında görüşlerini paylaştı. Ayrıca, sivil toplum kuruluşlarının yürüttüğü projeler hakkında da bilgi verildi.

VALİ YİĞİTBAŞI'NDAN İŞ BİRLİĞİ VURGUSU

Vali Yiğitbaşı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, toplum sağlığının korunmasının ve sivil toplum kuruluşları ile iş birliği içinde çalışmanın önemine dikkat çekti. Afyonkarahisar’da sağlık hizmetlerinin daha da iyileştirilmesi için ilgili tüm paydaşlarla birlikte çalışmanın gerekliliğini vurguladı.

Kaynak: CEMİLE KAYTAN