Galatasaray’da geçirilen kısmi başarısız transfer sürecinden sonra, Galatasaray ile adı anılan Kolombiyalı oyuncu Carlos Cuesta dedikoduları taftalardan ağır eleştiri aldı. Transferlerin son güne bırakılması ve bazı transferlerde Fenerbahçe’den transfer çalımı yenmesi kulüpte tansiyonun yükselmesine neden oldu.

Eleştirellerin odağındaki isim İbrahim Hatipoğlu ve diğer yönetim üyeleri transfer başarısızlığı ile ilgili herhangi bir açıklama yapmazken, ameliyat sürecinden dolayı sürece dahil olmayan Dursun Özbek’te eleştirilerden kaçamadı.

Ali Koç "tanık" sıfatıyla ifade verdi! Ali Koç "tanık" sıfatıyla ifade verdi!

İSTİFA SESLERİ

Milan Skriniar, Eren Elmalı gibi transferinin başarısız olması da tepkilerin çoğalmasına sebep olurken, Galatasaray taraftarı İbrahim Hatipoğlu ve yönetim üyelerini istifaya davet etti fakat yönetimden herhangi bir açıklama yapılmadı.

CARLOS CUESTA TRANSFERİ NEDEN İSTENMİYOR?

Oyuncunun genç kategorisinde olmaması ve yaşına rağmen futbol kariyerinin göz doldurmaması, oyuncunun transferinin istenmemesindeki en etken sebeplerden bir tanesi.

Galatasaray, stoper transferi için Saba Goglichidze, Wout Faes, Jan Carlo Simic ve Martin Vitik gibi isimlerle de görüşmüş fakat bonservis ücretlerinin yüksek olması sebebi ile vazgeçmişti. Devamında Carlos Cuesta transferi için konuşulan 3,5 yıllık sözleşmeye karşılık ödenecek 8 milyon euro bonservis bedelli taraftarı daha da kızdırdı.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ