31 Mart'taki yerel seçimlere kısa bir süre kala, İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı, şehirde yoğun bir ziyaret programı düzenliyor. Atatürkçü Düşünce Derneği, Astsubay Emekliler Derneği, İşsizler Derneği gibi önemli sivil toplum kuruluşları yanı sıra Meydanoğlu Zafer İşhanı esnafını da ziyaret eden Yağcı, yerel sorunlar hakkında vatandaşlarla görüş alışverişinde bulunuyor.
STK'lar ve Esnaf İle İstişare
Başkan adayı Yağcı, gerçekleştirdiği görüşmelerde, bölgedeki sorunlara vakıf olduklarını ve çözüm yolları üzerinde istişarede bulunduklarını belirtti. İşsizler Derneği Başkanı Hasan Bey'in ihtiyaç sahibi ailelere ve öğrencilere yönelik yaptığı yardımları takdirle karşılayan Yağcı, Afyonkarahisar Atatürkçü Düşünce Derneği Şube Başkanı Veli Cengiz'i de uzun yıllardır sürdürdüğü sosyal sorumluluk çalışmaları için tebrik etti.
Sosyal Sorumluluk ve Şeffaf Belediyecilik Sözü
Yağcı, şehirde aç yatan bir kişinin bile Belediye Başkanının ayıbı olduğunu vurgulayarak, "İYİ Parti Belediyeciliğinde kimsenin aç uyumayacağının sözünü veriyorum" dedi.
Sağlıklı bir belediyecilik anlayışının, sivil toplum kuruluşlarının ve esnafın yönetim sürecine dahil edilmesiyle mümkün olabileceğini belirten Yağcı, herkesin görüşlerine açık bir yönetim anlayışından bahsederek, Afyonkarahisar'da her kesimin fikirlerinin alınacağı, eleştirilere açık ve şeffaf bir belediye başkanlığı vaadinde bulundu.