Gerçekleşen ziyarette bölgedeki halkın taleplerini dinlenerek, yerinde incelemelerde bulunuldu. Ziyarete, Milletvekili Ali Özkaya’nın yanı sıra AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Turgay Şahin, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Siper, İlçe Başkanı Mustafa Özer ve AK Parti teşkilatından katılım sağlandı.

Ziyaret kapsamında AK Parti heyeti, İhsaniye ilçe merkezinin yanı sıra Yaylabağı Beldesi, Ayazin Köyü, Döğer Beldesi, Muratlar Köyü ve Gazlıgöl Beldesi'nde çeşitli incelemelerde bulundu. İlçe halkıyla bir araya gelerek sorunlarını ve taleplerini dinleyen Milletvekili Özkaya ve beraberindeki heyet, bölgede yapılacak çalışmalar hakkında da bilgi verdi.

"VATAN GÖREVİ İÇİN HAZIRLANAN GENÇLERLE BİR ARADAYIZ"

Ziyaretin önemli duraklarından biri de İhsaniye’nin Muratlar Köyü'nde gerçekleşen asker eğlencesi oldu. Vatan görevini yerine getirecek gençlerle bire bir sohbet eden Milletvekili Ali Özkaya, askerlerin heyecanına ortak oldu. Özkaya, burada yaptığı açıklamada, "Askerlik vazifelerini yapmak için Peygamber Ocağı’na gitmeye hazırlanan gençlerimizin mutluluklarına ortak olduk. ‘Ölürsem şehit, kalırsam gazi’ anlayışıyla bu kutsal görevi yapan tüm Mehmetçiklerimize kolaylıklar diliyorum. Rabbim burunları bile kanamadan görevlerini yerine getirip dönmelerini nasip eylesin" dedi.

Özel çocukların polislik düşü gerçek oldu! Özel çocukların polislik düşü gerçek oldu!

AK PARTİ’NİN BÖLGEYE YÖNELİK ÇALIŞMALARI

Gerçekleştirilen ziyaretlerle birlikte, AK Parti heyeti İhsaniye ve çevre beldelerdeki halkın ihtiyaçlarını ve sorunlarını yerinde dinledi.

Editör: Cemile Kaytan