Asayiş toplantısının ardından yaptığı basın açıklamasında Vali Yiğitbaşı, "Devletimizin ciddiyetine, geleneklerine, nezaketine ve milletimizle olan sarsılmaz bağına halel getirmeden iş birliği içerisinde gayret gösteren tüm kurumlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. Türk Silahlı Kuvvetleri ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü de unutmayan Vali Yiğitbaşı, özellikle Zafer Haftası etkinliklerinde görev alan emniyet ve jandarma personellerine teşekkür etti.

Zafer Haftası'nda Görev Yapan Kolluk Kuvvetlerine Teşekkür

Karaaslan, AFSÜ Palyatif Bakım Merkezi'ni ziyaret etti! Karaaslan, AFSÜ Palyatif Bakım Merkezi'ni ziyaret etti!

Vali Yiğitbaşı, Zafer Haftası etkinliklerinde büyük fedakârlıkla görev yapan kolluk kuvvetlerini de unutmadı. “Şuhut’tan başlayıp Kocatepe’de sonlanan gece yürüyüşü ve törenlerde aralıksız çalışan kolluk personellerimize, başta Emniyet Müdürümüz ve Jandarma Komutanımız olmak üzere, tüm personele teşekkür ediyorum” dedi.

Şehitlere ve Gazilere Rahmet Diledi

Vali Yiğitbaşı, Büyük Taarruz’un 102. yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehit ve gazileri rahmet ve minnetle andığını belirtti. Ayrıca yakın zamanda yaşanan kazada şehit olanlara Allah’tan rahmet, yaralılara da şifalar diledi.

Kaynak: CEMİLE KAYTAN