Vali Yiğitbaşı ile karşılaşan ve onu görünce sarılan yaşlı teyze, içleri ısıtan bir görüntü oluşturdu. Gözyaşlarını tutamayan teyze, geçtiğimiz yıl Vali Yiğitbaşı ile fotoğraf çektirdiğini ve bu fotoğrafı telefonunun kapak resmi yaptığını söyledi.

ALKO ŞEKERLEME, GELENEKSEL ÜRÜNLERDE ZİRVEDE! ALKO ŞEKERLEME, GELENEKSEL ÜRÜNLERDE ZİRVEDE!

Bu sıcak ve samimi anlar, programdaki katılımcıların da duygulanmasına neden oldu. Vali Yiğitbaşı, teyzenin bu jestinden dolayı çok mutlu olduğunu belirtti ve ona teşekkür etti.

Yiğitbaşı, "Kalbe girmek ve o kalplerde sevgiyle her daim yer edinebilmek ne kadar kıymetli ne kadar anlamlı ise vatandaşlarımızın içten bir merhabası, sıcacık gülümsemesi ve hayır duası da o kadar kıymetli bizler için," ifadelerini kullandı. Vali Yiğitbaşı, halkın bu sevgi ve dualarını kazanmanın, onların güvenini daima koruyarak, şeffaf ve etkin bir yönetim anlayışıyla hizmet sunmanın en önemli unsurlarından biri olduğunu belirtti. "Onların bu sevgisine ve dualarına her zaman mazhar olabilmek de bizim için büyük bir motivasyon," diye ekledi. Afyonkarahisar genelinde, halkın desteğiyle sürdürülen projelerin ve yapılan çalışmaların bu sinerjiyle daha da büyüdüğünü ifade eden Vali Yiğitbaşı, devletin halka en iyi hizmeti sunma amacında olduğunu vurguladı. 

Kaynak: CEMİLE KAYTAN