AZERBAYCANLI TURİZM YETKİLİLERİ AFYONKARAHİSAR'DA

Kültür ve Turizm Bakanlığı Dış İlişkiler Daire Başkanlığı'nın koordinesiyle şehre gelen Azerbaycanlı turizm yetkilileri, Afyonkarahisar’ı yakından tanımak ve termal turizm konusunda eğitim almak amacıyla çeşitli ziyaretlerde bulunuyor. Heyet, Afyonkarahisar’ın tarihi ve turistik yerlerini incelemenin yanı sıra, şehirdeki termal tesisler hakkında da bilgi aldı.

Kadınlar Emirdağ Kültür Evi’nde Hem Üretiyor Hem Sosyalleşiyor Kadınlar Emirdağ Kültür Evi’nde Hem Üretiyor Hem Sosyalleşiyor

460386455 907844431378704 7177616154303054096 N

VALİ YİĞİTBAŞI, AZERBAYCAN HEYETİNİ MAKAMINDA AĞIRLADI

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Azerbaycanlı turizm yetkilileri Elgun Mammadov, Rustam Mehdizada, Kanan Salamzada, Zaur Bayramov ve Kültür ve Turizm Bakanlığı yetkilisi Canan Güleryüzlü'yü makamında kabul ederek şehre dair bilgiler sundu. Ziyaret kapsamında Afyonkarahisar’ın termal turizm potansiyelinin yanı sıra iki ülke arasında kurulacak bağlantılar da ele alındı.

Vali Yiğitbaşı, termal turizm alanında Afyonkarahisar’ın önemli bir merkez olduğunu vurgulayarak, Azerbaycan ile iş birliğinin güçlenmesinden memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Kaynak: Ahmet Sarlık