"Şehit Öğretmenimizin İsmi Ebediyen Yaşayacak"

Vali Yardımcısı Keklik, Şenay Aybüke Yalçın Bilge Evi'nin hem gençler hem de toplumun diğer kesimleri için önemli bir eğitim ve sosyal faaliyet merkezi olacağını belirtti. Keklik, bu projeyle birlikte şehit öğretmenin isminin gelecek nesillere aktarılacağını ve bu eğitim kurumunda yaşatılacağını ifade ederek, “Bu önemli hizmetin Afyonkarahisar’ımıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

"Eğitimde Fırsat Eşitliğine Büyük Katkı"

Bilge evlerinin, eğitimde fırsat eşitliğine katkı sunduğunu belirten Keklik, “Okullarda sağlanan eğitimin yanı sıra, öğrencilerimizin burada sosyal ve akademik anlamda gelişimini sürdürmesi sağlanacak. Aynı zamanda kadınlar ve gençler için de yeni bir eğitim ve sosyal paylaşım ortamı sunulacak” dedi.

Uşak’tan Afyon’a Ziyaret Uşak’tan Afyon’a Ziyaret

Şehitlerimize Minnet

Vali Yardımcısı Keklik, konuşmasında Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, tüm şehitleri ve özellikle hain terör örgütü tarafından 2017 yılında şehit edilen Şenay Aybüke Yalçın’ı rahmetle andı. Şehitlerimizin fedakarlıklarıyla bu toprakların korunup gelecek nesillere emanet edildiğini belirtti.

Belediye Başkanına Teşekkür

Konuşmasının sonunda Keklik, Afyonkarahisar Belediye Başkanı ve bu projeye destek veren tüm kurumlara teşekkür ederek, Bilge Evi’nin Selçuklu Mahallesi'ne kazandırılmasının Afyonkarahisar için önemli bir gelişme olduğunu ifade etti. Bu projenin hayata geçirilmesinde emeği geçen herkese şükranlarını sunan Keklik, Bilge Evi’nin şehre hayırlı olmasını diledi.

Kaynak: CEMİLE KAYTAN