Ankara'nın Kahramankazan ilçesindeki TUSAŞ yerleşkesine yapılan terör saldırısının ardından, havalimanlarına yönelik olası saldırılara karşı güvenlik önlemleri sıkılaştırıldı. Terör örgütlerinin havalimanlarına yönelik saldırı planları doğrultusunda alınan bu önlemler kapsamında, Türkiye genelindeki tüm havalimanları turuncu alarm seviyesine çıkarıldı.

HAVALİMANLARINDA GİRİŞ VE ÇIKIŞLARDA SIKI DENETİMLER

Seminerler devam ediyor! Seminerler devam ediyor!

İstanbul ve Sabiha Gökçen Havalimanı'nda alınan güvenlik tedbirleri kapsamında, giriş ve çıkış yapan tüm araçlar detaylı bir şekilde aranıyor. Yolcuların kimlik kontrolleri titizlikle yapılırken, güvenlik önlemleri en üst düzeyde tutuluyor. Özellikle büyük havalimanlarında yoğunluk yaşanması beklenirken, yolcuların dikkatli olması öneriliyor.

SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI’NDAN YOLCULARA UYARI

Güvenlik önlemlerinin artırılmasıyla birlikte, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan yapılan resmi açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Yolcularımızın dikkatine, havalimanlarında alınan ek önlemler sebebiyle oluşabilecek zaman kayıplarına karşı, uçuşlarınızdan en az üç (3) saat önce terminale gelmeniz önerilmektedir.”

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ