Afyonkarahisar, Halk Ekmek Fabrikası açılış töreni dolayısıyla bugün önemli isimleri ağırladı. Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in vizyon projelerinden birisi olan Halk Ekmek Fabrikası açılışı Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Başkanvekili ve eski TBMM Başkanı İsmail Kahraman’ın teşrifleriyle gerçekleşti.

Açılış töreninde konuşan AK Parti MKYK Üyesi Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Başkanvekili İsmail Kahraman’ı örnek almaktan gurur duyduğunu ifade etti.

Rektör Karakaş: Gurur ve övünç kaynağımızsınız! Rektör Karakaş: Gurur ve övünç kaynağımızsınız!

‘’BAŞKAN ZEYBEK’İ TEBRİK EDİYORUM’’

AK Parti belediyeciliğinin en güzel örneklerinden birisinin yaşandığını söyleyen Yanılmaz, ‘’AK belediyeciliğin, yatırım belediyeciliğinin, sosyal belediyeciliğinin ve vizyon şehir belediyeciliğinin en güzel örneklerini ortaya koyan çok değerli belediye başkanımız Mehmet Bey kardeşimi tebrik ediyorum. Biz belediye başkanları kürsüye çıktığımızda yaptıklarımızı anlatmaktan hoşlanırız. Herhalde Mehmet Bey başkanımız yaptıklarının çok fazla olduğunu görünce, hepsinden bahsedersem çok zaman geçecek diye düşündü ve sadece Halk Ekmek Fabrikasından bahsedip diğerlerine geçmedi. Ancak, genel merkezden Afyonkarahisar'a her geldiğimizde, Afyonkarahisar'daki yatırımlarla bu şehrin nasıl değiştiğini, nasıl büyüdüğünü, nasıl bir gastronomi şehri olduğunu ve nasıl örnek bir kültür şehri olduğunu görme imkanımız oldu. Bundan dolayı da Başkan Zeybek’i tebrik ediyorum’’ dedi.

‘’İSTANBUL VE ANKARA’YI ALACAĞIZ’’

Türkiye’deki bin 392 belediyenin 810 tanesinin AK Parti, bin 41 belediyenin ise Cumhur İttifakının yönetiminde olduğunu belirten Yanılmaz, ‘’2024 yılında seçimler var. İnanıyorum ki, başta İstanbul ve Ankara olmak üzere Türkiye'nin büyük şehirleri, illeri, ilçeleri ve beldeleri AK Parti vizyon belediyeciliğine geçecek ve AK Parti'nin yerel yönetim anlayışıyla 2024 yılında yeniden tanışacak. Bu vesileyle yeniden sosyal hizmetler devam edecek inşallah. Bu fabrikanın kurulumunda emeği geçen, çalışan, üretimde bulunan, projeyi hazırlayan bütün kardeşlerimiz olmak üzere ve tabi en başta belediye başkanımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum’’ diye konuştu.

Editör: Nurbanu Soy