Ziyarette, Afyon Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Eroğlu, Pazarağaç Belediye Başkanı ve Kooperatif Başkan Vekili Şevki Kara, Yönetim Kurulu Üyesi Abdil Tıkır ve Kooperatif Müdürü Fazlı Öztürk ile bir araya gelen Başkan Topçu, Dinar’da pancar üretiminin artırılması ve çiftçilere verilen desteğin daha da güçlendirilmesi üzerine fikir alışverişinde bulundu. Görüşmede ayrıca, kooperatif ile Dinar Belediyesi arasındaki iş birliğinin geliştirilmesi yönünde adımlar atılması hedeflendi.

Emirdağ Anadolu Lisesi öğrencileri Gazi Meclisi’nde Emirdağ Anadolu Lisesi öğrencileri Gazi Meclisi’nde

Toplantıya, Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanvekili ve Dinar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Sabri Can Bekle, Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı ve Dinar Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Güçlü, İl Genel Meclis Üyesi Nihat Çalışkan da katılım gösterdi.

Başkan Veysel Topçu, Afyon Pancar Ekicileri Kooperatifi yöneticilerine nazik misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederek, “Dinar’da pancar üretiminin daha verimli hale gelmesi için kooperatifle her zaman iş birliğine hazırız. Çiftçilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ