Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette, Başkan Yıldırım ilçenin gelişimi ve kalkınmasına yönelik yapılacak çalışmalarda iş birliğinin önemine vurgu yaptı.

Başkan Yıldırım, Kaymakam Aslan’ın Sinanpaşa’nın potansiyelini daha ileriye taşımada önemli bir rol üstleneceğini belirterek şunları söyledi: "İlçemizin kalkınması ve gelişimi için yapılacak çalışmalarda iş birliği içinde olmayı önemsiyoruz. Sinanpaşa, halkının enerjisi ve potansiyeli ile daha iyi noktalara ulaşmayı hak ediyor. Bu bağlamda Kaymakamımız Emrah Aslan'ın tecrübe ve bilgisiyle ilçemize büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz. Birlikte yürüteceğimiz projelerde kendisine başarılar diliyoruz."

Pşlçö-1

Tolga Yıldırım’dan ATSO Başkanı Hüsnü Serteser’e ziyaret! Tolga Yıldırım’dan ATSO Başkanı Hüsnü Serteser’e ziyaret!

Kaymakam Emrah Aslan ise Başkan Yıldırım'ın ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade ederek, Sinanpaşa'nın kalkınma yolunda belediye ile koordineli çalışmalar yapacaklarını dile getirdi. İlçenin refahı ve vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması adına iş birliği içinde hareket edeceklerini söyleyen Kaymakam Aslan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Yıldırım'a teşekkür etti.

Başkan Yıldırım ve Kaymakam Aslan, Sinanpaşa’nın geleceğine dair yapılabilecek projeleri ve atılacak adımları değerlendirerek, ilçenin sosyal, ekonomik ve kültürel açıdan kalkınmasına katkı sağlamak adına karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Kaynak: Fatma Seda Can