Müdür Sünnetçi Eğitim İçin Ne Dedi: Sıkıntı Var mı, Yok mu? Müdür Sünnetçi Eğitim İçin Ne Dedi: Sıkıntı Var mı, Yok mu?

Daha önce pek çok skandalda adı geçen temizlik personeli Kadir G.’nin en son olarak adı Bolvadin Devlet Hastanesinde çalıştığı dönemlerde hastane içerisinde Tiktok videoları ve bir dolapta kendisine ait olduğu iddia edilen gayri ahlaki cinsel içerikli ürünlerle anılmış bu durumun üzerine Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürlüğü soruşturma başlatmıştı. Soruşturma neticesinde ise kadir G isimli personelin görev yeri önce Çay ilçesine ardından da Çobanlar olarak değiştirilmişti.

Haberimiz sonrası kamuoyunda şahsın tekrar Bolvadin İlçe Sağlık Müdürlüğü bünyesinde görevlendirildiği ifade edilmişti. Tiktok’çu temizlik personelinin geçmişte bir trafik kazasına karıştığı bilgisine ulaşıldı.

Söz konusu kaza 2013 yılında meydana gelmiş ve Sultandağı’na kiraz toplamak için bir minibüsle hareket eden Kadir G. Kontrolünde ki araç ana yoldan karşı şeride geçen Dursun Y. Yönetiminde ki bir kamyon ile çarpışmıştı. Yaklaşık olarak 11 yıl önce meydana gelen kazada Abdullah Pamukçu(19), Zeliha Sevim(42),  Mevliya Ölmez(58), Ismahan Sapmaz(39) ve Mevlüt Ay(18) hayatını kaybederken 18 kişide yaralanmıştı.

Kaynak: ALİ KÜÇÜKKARTAL //ÖZEL HABER