Milliyetçi Hareket Partisi Çay İlçe Başkanı Ali Erol, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri ve Belediye Başkan Adayları, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’ı TBMM’de ziyaret etti.

Uçar: Gençlere örnek oluyor! Uçar: Gençlere örnek oluyor!

Meclis toplantı salonunda Çay teşkilatı ile bir araya gelen Milletvekili Taytak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Taytak, “Ali Erol kardeşimiz ilçe başkanlığı dönemi boyunca Çay ilçemiz ve çevresindeki belde ve köylerimiz ile ilgili bütün problemleri bize her zaman taşımıştır. Bizlerde elimizden geldiğince kadar çözüme kavuşturmaya çalıştık. 31 Mart’ta hem Çay ilçemizde hem de Pazarağaç beldemizde çok kıymetli arkadaşlarımız ile yola çıktık. Seçim sonuçlarına baktığımızda iki bölgemizde de oy oranları açısından önemli bir başarı elde ettik. Milliyetçi Hareket Partisi bu ülkenin sigortasıdır ve ne zaman nerede hangi fedakarlık yapılması gerekiyorsa fedakarlığı yaparak yoluna dosdoğru devam etmektedir. Sadece masa, makam ya da rant için siyaset yapan anlayış dışında inancımız gereği şehitlerimiz ve şühedalarımız ile birlikte yaşayarak geliyoruz. Bugüne kadarki verdiğimiz mücadelenin sonunda geldiğimiz nokta, önce ülkem ve milletim diyen Genel Başkanımız Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendi ve bununla birlikte beraber yol yürüdüğümüz Cumhur İttifakıdır” dedi.

BAŞKAN EROL’DAN TAYTAK’A TEŞEKKÜR

MHP Çay İlçe Başkanı Ali Erol ise ilçe merkezi başta olmak üzere belde ve köylere vermiş oldukları desteklerinden dolayı Milletvekili Mehmet Taytak’a teşekkür etti. Toplantı sonunda İlçe Başkanı Ali Erol ve yönetimi günün anısına Milletvekili Taytak’a hediye takdim etti. Yemeğin ardından Çay teşkilatı Milletvekili Taytak ile birlikte meclisi gezdi.

Kaynak: MURAT EMRE