Tatilde çekilmiş bikinili pozlarını sosyal medyada paylaşan Candan, kısa sürede yoğun eleştirilere maruz kaldı. Kullanıcılar, "Hiç ders almamışlar", "Utanmanız yok" gibi yorumlarla Bahar ve ablası Nihal Candan'ı hedef aldı.

Bahar Candan, dolandırıcılık ve suç örgütüne üye olma suçlarından tutuklu yargılandığı davada tahliye edilen 6 sanık arasında yer aldı. Tahliyesinin ardından yaptığı açıklamada, cezaevinde geçirdiği süre boyunca ders çalıştığını belirten Candan, özgürlüğüne kavuşur kavuşmaz soluğu tatilde aldı.

B A H3

Bahar Candan’ın tahliyesinden kısa süre önce serbest bırakılan ablası Nihal Candan, kardeşinin tahliyesi sonrası gazetecilere duygusal bir açıklama yaptı. Kardeşiyle bir araya gelmek için sabırsızlandığını belirten Nihal, Bahar’a hitaben, "Bahar’a 'Yaz meyvesi tadında dondurma gibisin' diyeceğim. Kardeşimle tekrar bir arada olmayı ve ona sarılmayı çok istiyorum" dedi.

Deniz Akkaya’dan vefat eden babasına sitem dolu veda Deniz Akkaya’dan vefat eden babasına sitem dolu veda

Sosyal medyada büyüyen tartışmaların ardından Bahar Candan eleştirilere yanıt verdi. Kendisini savunan Candan, "Sosyal medyada yaptığım paylaşımlar bazen absürt olabilir, ama ne kadar dejenere olmuş olabilirim ki?" diyerek tepkilere karşılık verdi.

Kaynak: Gamze Nazmiye Özbunar