5 yıl önce Gaziantep’in Şehitkamil ilçesindeki evinde şüpheli bir şekilde ölü bulunan Cengiz Karademir’in kızı Naime Karademir, babasının cinayete kurban gittiğini açıkladı. Canlı yayında, babasının annesinin sevgilisi tarafından boğularak öldürüldüğünü itiraf eden Naime Karademir, yayın sırasında gözaltına alındı.

Kendisini takip eden husumetlisi tarafından vurularak öldürüldü! Kendisini takip eden husumetlisi tarafından vurularak öldürüldü!

Cengiz Karademir’in çocukları, babalarının ölümünün ardındaki gizemi çözebilmek için Müge Anlı’dan yardım istedi. Naime Karademir, canlı yayında yaptığı açıklamada, babasının ölümünden annesinin sevgilisi Şehmus’u sorumlu tuttuğunu belirtti. Karademir, olay günü annesinin kendisine babasının yemeğine ilaç katması için baskı yaptığını söyleyerek, herkesi şoke eden şu itiraflarda bulundu:

“Annem bana babamın yemeğine ilaç atmamı söyledi. 'Babam uyuduktan sonra onu boğacağız, sen de bacaklarına bastırıp çırpınmasını engelleyeceksin' dedi. Ben bunu yapmayı kabul etmedim. Ancak ertesi gün ilacı babamın çayına attım. Teravih namazı için evden çıkarken annemin sevgilisi Şehmus içeri girdi. Şapka, gözlük ve eldiven takmıştı. İçeride babamı boğmaya çalışırken, babam direnmeye çalıştı. Yardım istemek için balkona çıktı, sonra bayıldı. Şehmus, babamın öldüğünden emin olmak için onu üçlü priz kablosuyla boğdu."

Naime Karademir’in bu kan donduran itirafları üzerine, Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı hemen harekete geçti. Yayını ihbar kabul eden savcılık, olayla ilgili cinayet soruşturması başlattı. Olay günüyle ilgili detaylar araştırılırken, savcılık ekipleri Naime Karademir’in açıklamalarını dikkate aldı.

Cinayet soruşturması kapsamında dün eski eş Emine Uçar evinde, sevgilisi Şehmus ise iş yerinde gözaltına alındı. Mahkemeye sevk edilen şüpheliler için adli kontrol şartı ve yurtdışına çıkış yasağı getirildi. Naime Karademir ve kardeşleri ise Müge Anlı’nın canlı yayınında ifadeleri alınmak üzere gözaltına alındı.

Kaynak: Gamze Nazmiye Özbunar