Geçtiğimiz hafta görevde ilk 100 gününü tamamlayan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal basın mensuplarıyla bir araya gelerek değerlendirme toplantısı gerçekleştirmişti. Toplantıda yapılan bütün faaliyetleri kapsamlı bir şekilde anlatarak Afyonkarahisar’a hizmet için ellerinden geleni yaptıklarını ve ilerleyen süreçte de yine ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceklerini ifade etmişti.

Kahvaltı sonrasında basın mensuplarıyla soru cevap şeklinde ilerleyen sohbette, Hıdırlık mesire alanında piknikçilerin anlık kullanımları için çeşmelerin geçen dönemlerden bu yana kapalı olduğu hatırlatılmış ve vatandaşların bu yönde talepleri olduğu ifade edilmişti.

Bu talebin üzerine Başkan  Köksal Belediye Başkan Yardımcılarından Ömer Yıldız’ın özellikle o konuyla ilgilendiği toplantıdan bir gün önce o bölgeyle alakalı çeşmelerin tamamının aktığını ve kör tapalı çeşmelerin kullanıma açıldığını ifade etmişti. Ancak çeşmelerin hala akmadığı kameralara yansıyınca kamuoyunda Burcu Başkan yanlış mı yönlendiriliyor sorusunun sorulmasına neden oldu.

BABA AKÜ YOK! BABA AKÜ YOK!

Kaynak: FADİME ÖZKARAN