Akademisyen çiftin geliştirdiği gözlük, tıp eğitiminde kullanılacak! Akademisyen çiftin geliştirdiği gözlük, tıp eğitiminde kullanılacak!

Hasan Yalnızoğlu, Türkiye’de geniş kitleler tarafından "Survivor" yarışması ile tanınmıştı. İlk olarak "Survivor Ünlüler - Gönüllüler" yarışmasında Nihat Altınkaya'nın ardından ikinci olan Yalnızoğlu, 2015 yılında düzenlenen "Survivor All Star" yarışmasında ise Gönüllüler takımında yer alarak beşinci olmuştu.

Ancak Hasan Yalnızoğlu sadece Survivor ile değil, dans dünyasında da büyük bir iz bırakmıştı. "Sultans of the Dance" ve "Anadolu Ateşi" dans gruplarında baş dansçı olarak görev aldı ve bu performansları ile büyük bir hayran kitlesine ulaştı.

Surv

HASAN YALNIZOĞLU KİMDİR?

20 Ekim 1974 tarihinde Üsküdar, İstanbul’da dünyaya gelen Hasan Yalnızoğlu, aslen Rizeli bir ailenin çocuğudur. Spora olan ilgisi henüz 6 yaşındayken başlamış, jimnastik ve futbol gibi spor dallarıyla ilgilenmiştir. Yüzme sporunda da önemli başarılar elde eden Yalnızoğlu, orta öğrenimini Pendik'te tamamlamıştır.

ÜNİVERSİTE EĞİTİMİ VE SPOR KARİYERİ

Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu ve Marmara Üniversitesi Yöneticilik bölümlerinden mezun olmuştur. Spor kariyerinde çeşitli başarılar elde ettikten sonra dans ve oyunculuk alanına yönelmiştir.

ÖZEL HAYATI VE BAŞARILARI

Hasan Yalnızoğlu, 2007 yılında kendisi gibi dansçı olan Tatiana Ruichiana ile evlenmiştir. 1997 yılında Best Model of Turkey yarışmasında erkeklerde Kenan İmirzalıoğlu'nun ardından ikinci olan Yalnızoğlu, aynı zamanda kişisel gelişim alanında da çalışmalarda bulunmuş ve 2014 yılında "Öğrenilmiş Duygular" isimli kitabını yayımlamıştır. 2013 yılında ise Şişli'de kendi spor salonunu açmıştır.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ