Ünlü televizyon yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, yaklaşan Survivor All Star 2024 yarışmasına ilişkin heyecan verici bir duyuru yaptı. Ilıcalı, popüler yarışma serisinin üç kez yarışmacısı olmuş ve başarılı yorumlarıyla tanınan Hakan Hatipoğlu'nun bu yılki All Star kadrosuna dahil olduğunu açıkladı.

Türkçe tabela detayı gözlerden kaçmadı Türkçe tabela detayı gözlerden kaçmadı

Sosyal medya platformu üzerinde bir paylaşım yapan Acun Ilıcalı, Hakan Hatipoğlu'nun yarışmanın heyecanını pekiştireceğini ifade etti. İlgi çekici açıklamasında Ilıcalı, "Yıllardır başarıyla Survivor'ı yorumlayan Hakan, Survivor All Star performansı açıkladığımızda 'Ben de orada olmalıyım.' dedi ve biz de seve seve kabul ettik. Yorumlarının hayranı olduğum Hakan'ın parkurlardaki performansını merakla bekliyorum..." ifadelerine yer verdi.

Hakan Hatipoğlu'nun ekranların sevilen yüzlerinden biri olduğunu ve daha önceki Survivor deneyimlerinde sergilediği performansla büyük bir izleyici kitlesinin takdirini kazandığını bildiren Ilıcalı, onun bu seferki yarışta nasıl bir performans göstereceğini oldukça merak ettiğini dile getirdi. Hatipoğlu'nun All Star kadrosuna katılımı, Survivor hayranları tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı ve sosyal medyada geniş yankı buldu. Survivor All Star 2024, Acun Medya tarafından organize ediliyor ve yeni sezonunun daha da çekişmeli geçeceği öngörülüyor.

Editör: Tuğba Özkan