Tepkiler Çığ Gibi Büyüdü

Bir etkinlikte gazetecilerle bir araya gelen Sibel Can’a, kendisini güvende hissedip hissetmediği sorulduğunda, ünlü şarkıcının verdiği cevap adeta sosyal medyayı ateşe verdi. Sibel Can, “Kendi adıma güvendeyim ama benim dışımda hiç kimse güvende değil, bu çok açık” şeklindeki açıklamasıyla büyük bir tartışmanın fitilini ateşledi. Sosyal medya kullanıcıları bu sözleri oldukça bencil ve duyarsız buldu.

Twitter’da hızla yayılan yorumlarda, Can’ın açıklamalarına yönelik sert tepkiler dile getirildi. Bir kullanıcı, “Sahnede bir hayranın üstüne atlarsa görürsün!” derken, bir diğeri “Konuşmak için konuşuyor, durumu anlamıyor bile” şeklinde eleştirdi.

“Sibel Bizi de Korusana” Yorumu Gündem Oldu

Sosyal medyada hızla yayılan tepkilerin ardından, ünlü şarkıcı Hande Yener de duruma kayıtsız kalmadı. Kişisel sosyal medya hesabından paylaşım yapan Yener, ironik bir dille “Sibel bizi de korusana” yorumunu yaparak dikkat çekti. Bu yorum, kısa sürede sosyal medyanın en çok paylaşılan gönderilerinden biri haline geldi ve Sibel Can’a yönelik eleştirilerin dozunu artırdı.

Kadın cinayetlerine karşı duyarlılığın arttığı bu dönemde, Sibel Can’ın “Benim dışımda kimse güvende değil” sözleri, sanat dünyasında da yankı uyandırdı. Pek çok ünlü isim, kadına yönelik şiddete karşı sesini yükseltirken, Sibel Can’ın açıklamaları, onun bu duyarlılıktan uzak olduğunu düşünenler tarafından eleştirildi.

Murat Boz'a Konser Sırasında Şok Saldırı! Murat Boz'a Konser Sırasında Şok Saldırı!

Editör: Gamze Nazmiye Özbunar