Afyon Gazeteciler Cemiyeti Genel Kurul Toplantısı AGC Binasında gerçekleşti. Tek listeyle yapılan genel kurulda oy birliğiyle Önder Artuk başkanlığa seçildi.

Genel Kurulda konuşan Gazeteciler Cemiyeti eski Başkanı Sezer Küçükkurt, 31 Mart yerel seçimlerinde belediye başkan adayı olması dolayısıyla görevinden istifa ettiğini ve bu istifasının yönetim kurulu üyeleri tarafından gerek görülmemesine rağmen Afyon Gazeteciler Cemiyetinin siyasi münazaralara konu olmasını istemediği için istifa ettiğini kaydetti.  

Sezer Küçükkurt: Artuk görevini layıkıyla yapacak!

Sinan Akçıl'dan Merih Demiral'a Verilen 2 Maç Cezasına Tepki! Sinan Akçıl'dan Merih Demiral'a Verilen 2 Maç Cezasına Tepki!

‘AGC’Yİ LAYIKIYLA TEMSİL EDECEK’

Afyon Gazeteciler Cemiyetinde bu güne kadar alınan kararların her zaman ortak akılla alındığının altını çizen Küçükkurt, ‘’Bugün hep beraber oylayıp kabul ettiğimi yeni yönetimimizle yine aynı şekilde fikir birliğiyle, gönül birliğiyle kuruldu yönetim kurulu. Bu arada burada yönetim kurulumunuzun genç ve sevilen ismi Önder Artuk’a görevimi devretmekten onur duyuyorum. Kendisi Afyon Gazeteciler Cemiyetini layıkıyla temsil edecektir. Bizlerde yönetim kurulu üyeleri olarak her zaman yanında, destekçisi olacağız. Bu sadece yönetim kurulunun yapacağı bir iş değil, elbette ki tüm basın camiası olarak yerine getireceğimiz bir sorumluluk’’ dedi.

Sezer Küçükkurt: Artuk görevini layıkıyla yapacak!

TEK AKLA VURGU YAPTI

Afyon Gazeteciler Cemiyetinin tek akıl ile kararlar aldığını bir kez daha vurgulayan Küçükkurt, Hadis-i Şerif ile sözlerine son verdi. Küçükkurt, ‘’AGC ilk kurulduğu andan itibaren ayrılıkta azap vardır birlikte rahmet vardır hadisi şerifi ile yol almış ve bu günlere gelmiş bir kuruluştur ve bu günden sonra da bu şekilde devam edeceğine inanıyorum’’ ifadelerini kullandı.

Kaynak: NURBANU SOY