Okul sporları ve kulüpler arası halk oyunları yarışması sona erdi! Okul sporları ve kulüpler arası halk oyunları yarışması sona erdi!

Ülker Stadı'ndaki müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Serhat Sütlü, skor anlamında istediklerini alamadıklarını ancak futbolcuların oyun içinde beklentilerinin yüzde 70'ini karşıladığını söyledi.

YÜKSEK TOP KULLANMAYA ZORLADIK

Karşılaşmada ön alan baskısı ve stoperleri serbest bırakarak yaptıkları oyunun Fenerbahçe'yi yüksek top kullanmaya zorladığını anlatan Sütlü, "Ligin en formda takımıyla oynadık. Yaptığınız basit hatalar kalenize gol olarak dönüyor ama oyunculara teşekkür ediyoruz. Futbolcuların felsefe değişikliğine uyum sağlamaları bizi memnun ediyor. Basit hataları en aza indirerek yolumuza devam edeceğiz. Fenerbahçe'yi de tebrik ediyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA