AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından düzenlenen İl Danışma Meclisi Toplantısına Tekirdağ Milletvekili ve Afyonkarahisar İl Koordinatörü Mestan Özcan "Burcu Köksal zoru görünce bayılır "demiş.

Doğrusu gecesini gündüze katarak çalışan Burcu Köksal'ın ne bayılmaya ne de ayılmaya zamanı var. Vatandaşlara verdiği sözü tutmak için elini taşın altına sokmuş harıl harıl çalışıyor.

Peki AK parti milletvekili Sayın Mestan Özcan Afyonkarahisar'da belediyeyi kaybettikten sonra seçimi neden kaybettiklerinin bir muhasebesini yapmışlar mı acaba?

Açıklamasına bakılırsa hala hiçbir şeyin farkında değiller, mazeret üretmeye ve kendilerine haklı çıkarmaya gayret ediyorlar. Bu da yetmemiş gibi Türkiye'ye çağ atlattık diyerek bizi saf enayi yerine koyuyorlar.

Beyefendi Sizler emeklinin parasını neden gasp ettiğinizin daha hesabını bu millete verememiş bir siyasi partisiniz. Son 10 yılda yaşadığımız felaketlerin tellallığını yapmayı bir kenara bırakıp bence çalışanlar ve emekliler için refah seviyesini yükseltecek adımları bir an önce atmaya bakınız yoksa en büyük seçim yenilgisini genel seçimde yaşayacaksınız..

Seçimlerin üzerinden hayli zaman geçti daha oturup da onun muhasebesini bile yapmış değilsiniz. Ülkede yolsuzlukların ve hırsızlıkların hesabını sormuş değilsiniz. Yaparsa AK Parti yapar diyerek eski nakaratları tekrarlayıp duruyorsunuz. Türk milleti bu hamasi nutukları yemiyor artık..

Bir taraftan Para yok diyorsunuz öbür taraftan makam uçağı alıyorsunuz. Bir taraftan milletvekili maaşlarına büyük oranda zam yapıyorsunuz Diğer taraftan millete şükredin bu günler geçecek diyorsunuz. Üreticinin domatesi patlıcanı salatalığı zarar ettiği için sokaklara döktüğünü görmüyor musunuz?

Bir siyasi parti ki kendi yandaşların zengin edip diğerlerini fakir yaşatıyorsa orada haksızlık hukuksuzluk ve adaletsizlik var demektir. Sayın Özcan'ın Burcu Köksal'a laf yetiştireceğine kendi partisinin yanlışlarını ve hatalarını masaya yatırıp çözüme kavuşturması daha doğru olacaktır kanaatindeyim..

Hani Ne demişler "Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz"