Başkan Köksal yürekleri ısıttı! Başkan Köksal yürekleri ısıttı!

Törende bir konuşma yapan Kayayerli, Hacı Bektaş-ı Veli’nin mirasını taşımanın önemine değinerek, Bektaşi felsefesinin insan sevgisi, hoşgörü ve adalet üzerine kurulu olduğunu vurguladı.

I M G 20241006 W A0067

Kayayerli, bu ödülün yalnızca geçmiş başarıları için değil, gelecekte de bu değerlere bağlı kalacağının bir taahhüdü olduğunu ifade etti. Siyasette birleştirici bir dilin önemini vurgulayan Kayayerli, farklılıkları zenginlik olarak gören bir yaklaşımın toplumsal barışın teminatı olduğuna dikkat çekti.

Ayrıca, toplumsal adalet ve eşitlik konularında atılacak adımlara, mesleki eğitim reformlarına ve yerel ekonomiyi canlandırmaya yönelik projelere de değinen Kayayerli, "Herkes için eşit fırsatlar sağlamak en büyük hedefimdir" dedi.

I M G 20241006 W A0066

Törende, Kayayerli’nin toplumsal dayanışma ve sosyal sorumluluk projelerine vurgu yaparak, Ahilik ve Bektaşi felsefesinin toplumu güçlü kılan değerler olduğunu belirttiği aktarıldı. Katılımcılara seslenen Kayayerli, sevgi, hoşgörü ve adaletle dolu bir geleceği inşa etme konusundaki kararlılığını dile getirdi.

Editör: Fadime Özkaran