Changan, Türkiye pazarına giriş yapacak olan elektrikli modeli Lumin Corn’u tanıtmaya hazırlanıyor. Şirket, uygun fiyatlı ve yüksek performanslı bir elektrikli araç sunarak, Türk tüketicilerinin beğenisini kazanmayı amaçlıyor. Changan yetkilileri, Lumin Corn’un 400.000 TL başlangıç fiyatıyla satışa sunulacağını belirtti. Bu fiyatlandırmanın, gümrük vergilerinin etkisini azaltan stratejik bir adım olduğunu da vurguladı.

Engelli ve eski hükümlü vatandaşlara hibe desteği başvuruları başladı! Engelli ve eski hükümlü vatandaşlara hibe desteği başvuruları başladı!

LUMIN CORN’UN TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Lumin Corn’un teknik özelliklerine değinen Changan yetkilileri, aracın menzilinin kullanım koşullarına bağlı olarak 350-400 kilometre arasında değiştiğini ifade etti. Elektrikli motorun 41 beygir gücünde olduğunu belirten yetkililer, aracın maksimum hızının saatte 130 kilometre olduğunu söyledi. Ayrıca, Lumin Corn’da kullanılan 13-18 kWh lityum polimer pillerin, aracın enerji verimliliğini ve performansını artırdığını da ekledi. Aracın maksimum hızının ise saatte 101 kilometre olduğu belirtildi.

Kaynak: FATMA SEDA CAN