SAÇLARI YANDA SAÇ DERİSİ İLE İLGİLİ PROBLEMİ OLANLAR…

BUNU YAPIN DERİNİZ NEFES ALSIN…

Bir çok kişi saç sorunları ile uğraşıyor. Egzama, saç dökülmesi, cilt kuruluğu ve kepek bu sorunların en bilinenleri ve en sık olanları. Oldukça sık görülen ve ilgilenilmediğinde daha büyük sorunlara davetiye çıkaran bu sorunlardan kurtulmak için yapmanız gereken oldukça basit. 

Yüzyıllardır insanlar bu sorunlarla baş etmeye çalışıyor. Zaman zaman tekrarlayan bu sorunları tamamen ortadan kaldırmak için ise yapılması gereken oldukça basit. Kimyasal ilaçlar kullanmadan tamamen geleneksel ve doğal yollardan bu sorunlarınızdan kurtulmanız mümkündür. Bıttım sabunu cilt derisini iyileştirme ve tedavi etme konusunda oldukça başarılı bir üründür. Özellikle saç köklerine kadar etki etmesi nedeniyle faydaları, saymakla bitmeyen bu sabun sayesinde saç deriniz daha sağlıklı ve güçlü olacak.

Kabak hasadına katıldılar! Kabak hasadına katıldılar!

Son yıllarda, egzama, kuruluk, kepek ve saç dökülmesi gibi cilt sorunlarıyla mücadele konusunda özellikle doğal ürünlere daha fazla talep etmektedir. Pahalı cilt bakım ürünleri ya da kimyasal ürünlerden ziyade doğal ürünler oldukça rağbet görüyor.

Bu sabun sayesinde saç kökleri ve saç derisi oldukça besleniyor. Deride oluşan egzama ve türevleri de kısa zaman içinde ortadan kalkıyor.

SABUN MUCİZESİ

Aktarlarda satılan ve oldukça tercih edilen sabunlardan biri olan bıttım sabunu saç derisinde oluşan egzamaya karşı oldukça etkilidir. Düzenli kullanım sağlandığında ise kısa sürede sorunun kökünü kurutan bu sabun sayesinde saçlarınız ve saç deriniz de sağlığına kavuşuyor. Düzenli olarak bıttım sabunu kullanan kişiler bir süre sonra sadece egzamanın değil aynı zamanda saç da bulunan kepek sorunun da hızlı bir şekilde bittiğini söylüyorar. Saç derisindeki pH seviyesinin dengelenmesini sağlayan ve sağlıklı saçlara kavuşturan bu sabun sayesinde saç dökülmelerinizde hızla kesilecektir. Aynı zamanda saçlarınızın sağlıklı ve hızlı bir şekilde uzadığına da şahit olacaksınız.

Editör: Fadime Özkaran