Diddy’nin 2004 yılında Miami'de ünlülerin katıldığı bir partide, çıplak bir kadının üzerinden çikolatalı çilek yediği görüntüler yeniden ortaya çıktı. Bu partide Will Smith ve Bruce Willis gibi isimler de yer alırken, konuklardan herhangi birinin suçlandığına dair bir bilgi bulunmadığı öğrenildi.

Didd3

Ciddi Suçlamalarla Karşı Karşıya

Yeşilçam'ın Usta İsmi Filiz Akın hastaneye kaldırıldı Yeşilçam'ın Usta İsmi Filiz Akın hastaneye kaldırıldı

54 yaşındaki rapçi, son günlerde çok daha ciddi iddialarla karşı karşıya kaldı. Diddy, çete suçu, seks ticareti ve fuhuş amaçlı taşımacılık suçlamalarıyla tutuklandı. Manhattan’da bir otelde gözaltına alınan Combs’un kefalet talebi reddedildi ve halen hapiste tutuluyor.

Birçok ünlü, bu olayların ardından Diddy ile olan ilişkilerini sonlandırdığını duyurdu. Özellikle Leonardo DiCaprio’nun bu konuda net bir tavır sergilediği öğrenildi

Olaylarla ilgili bir diğer dikkat çeken gelişme ise rap dünyasının bir diğer ünlü ismi 50 Cent'in, Diddy'nin davası hakkında bir belgesel hazırlama planı oldu. 50 Cent, Netflix için hazırlayacağı bu belgesel dizisinin "önemli insani etkileri olan karmaşık bir hikaye" olduğunu belirtti.

Didd1

Diddy'nin avukatı ise, müvekkilinin ırkçılık nedeniyle hedef alındığını iddia etti. Avukat, müvekkilinin masum olduğunu savunurken, olayların büyütülmesinin ardında ırk temelli bir önyargı olduğunu öne sürdü.

Bu olaylar, müzik dünyasında derin yankılar uyandırdı. Diddy’nin geçmişten günümüze skandallarla dolu partileri ve son suçlamalar, hip-hop kültürü ve müzik endüstrisindeki güç ilişkilerini yeniden tartışmaya açtı.

Kaynak: Gamze Nazmiye Özbunar