Milletvekili Özkaya, İscehisar'da gerçekleştirdiği ziyaretlerde Belediye Başkanlığı ve Kaymakamlık makamları ile görüşmeler yaptı. Daha sonra Seydiler beldesinde Ankara - Afyonkarahisar Yüksek Hızlı Tren Hattı inşaatını yerinde inceledi. Vatandaşlarla birebir temas kurarak onların taleplerini dinleyen Özkaya, ilgili kurumlarla görüşerek çözümler üretmeye çalıştı.

YAZ KURAN KURSU VE CAMİİ ZİYARETİ

Afyonkarahisar Kamil Miras Camii'nde Yaz Kuran Kursu'na katılan öğrencilerle buluşan Özkaya, burada cemaatle de sohbet etti. Öğrencilerin eğitimine yönelik destek mesajları veren Özkaya, camii cemaatinin de sorun ve önerilerini dinledi.

ZİRAAT ODASI VE ÇİFTÇİ TOPLANTILARI

Afyonkarahisar Ziraat Odası'nda Merkez ve İlçe Ziraat Odalarının Başkanları ile bir araya gelen Özkaya, çiftçi ve üreticilerin beklenti, öneri ve taleplerini dinledi. Çiftçilere yönelik yapılabilecek çalışmalar hakkında Oda Başkanları ile istişarelerde bulunan Özkaya, çiftçilerin yanında olduklarını ve sorunların çözümü için çalışacaklarını vurguladı.

AK Partili Karaaslan, Afyonkarahisar'da "Gençlik Buluşması"nda konuştu! AK Partili Karaaslan, Afyonkarahisar'da "Gençlik Buluşması"nda konuştu!

TARIM KREDİ KOOPERATİFİ VE YAĞ FABRİKASI İNCELEMESİ

Özkaya, Afyonkarahisar’da Tarım Kredi Kooperatifi tarafından faaliyete geçecek olan Yağ Fabrikasında Genel Müdür ile birlikte incelemelerde bulundu. Bu tesisin, şehrin tarımsal üretim kapasitesine büyük katkı sağlayacağını belirtti.

ESNAF ZİYARETLERİ VE PROGRAM DEĞERLENDİRMESİ

Afyonkarahisar merkezde esnaf ziyaretleri de gerçekleştiren Milletvekili Özkaya, programına ilişkin değerlendirmede bulunarak şunları söyledi: "Şehrimizin dört bir yanında vatandaşlarımız, esnaflarımız ve üreticilerimiz ile buluşmaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın bizlerden ve hükümetimizden beklentilerini, taleplerini ve önerilerini dinliyor, çözümü hususunda yapılabilecekleri konuşuyoruz. Gerekli kurum ve kuruluşlara bu konuları ileterek takibini yapıyoruz. Bugün İscehisar’dan başlayarak tamamlanan Hükümet Konağı’nı inceledik, Belediyemizde teşkilatımız ile ilçemiz üzerinde verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Daha sonrasında Seydiler beldemizde YHT altyapı çalışmalarını inceledik."

ÇİFTÇİLERE DESTEK MESAJI

Özkaya, Ziraat Odası Başkanları ile yaptığı toplantıya ilişkin de bilgiler vererek şunları ekledi: "Çiftçilerimiz için yapılabilecek çalışmaları Oda Başkanlarımız ile istişare ettik. Elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışıyoruz. Her zaman olduğu gibi çiftçimizin yanındayız. Bugün ilimizde Tarım Kredi Kooperatifimiz için kazandırdığımız Yağ Fabrikasında Genel Müdürümüz, Milletvekillerimiz ve heyetimiz ile birlikte inceleme yaptık. Bu tesis sayesinde şehrimizde bu alandaki üreticilerimiz için büyük bir avantaj sağlayacak. İnşallah benzeri yatırımları şehrimize kazandırmaya devam edeceğiz. Şehrimiz için, vatandaşlarımız için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde çalışmaya, koşturmaya devam edeceğiz."

  

Kaynak: FADİME ÖZKARAN