Lansman toplantısında konuşan Ali Özkaya, Afyonkarahisar'ın 2018 yılında ilk kez ev sahipliği yaptığı bu dev organizasyonda elde edilen ödüller ve hazırlanan pistin beğenilmesi ile başlayan sürecin Cumhurbaşkanlığı himayesine alınarak devamlılığının sağlandığını belirtti: "Afyonkarahisar'ın 2018 yılında ilk kez ev sahipliğini yaptığı dev organizasyonda elde ettiği ödüller ve hazırlanan pistin beğenilmesi ile başlayan süreçte Cumhurbaşkanlığı himayesine alınarak devamlılığının sağlanması ile 6 yılda 7. kez dev organizasyona ev sahipliği yapmak bizim için çok büyük kazanımdır."

Rektör Karakaş: Gurur ve övünç kaynağımızsınız! Rektör Karakaş: Gurur ve övünç kaynağımızsınız!

Özkaya, organizasyonun her yıl artan izleyici sayısının başarının bir göstergesi olduğunu söyledi: "Geçtiğimiz yıl 400 bin kişinin alanda izlediği organizasyonun her geçen gün artan izleyici sayısı organizasyon başarımızı bir kez daha ortaya koydu. Bu yıl da dev organizasyonun 6 kıta ve 180 ülkede milyarlarca izleyici tarafından takip edilecek olması da bizim için büyük gurur."

Ali Özkaya, organizasyonun hayata geçmesine katkı sağlayan herkese teşekkür etti: "Ülkemizin ve şehrimizin tanıtımına önemli katkıları olan organizasyonun hayata geçmesine vesile olan her paydaşa teşekkür ediyorum."

Afyonkarahisar'ın 6 yılda 7. kez ev sahipliği yapacak olmasının büyük bir gurur kaynağı olduğunu belirten Özkaya, bu tür organizasyonların şehrin ve ülkenin tanıtımına büyük katkı sağladığını dile getirdi. Dünya Motokros Şampiyonası, Afyonkarahisar'ın uluslararası alanda tanınmasına ve turizmin gelişmesine önemli bir rol oynamaktadır.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ