OEDAŞ, bayram süresince müşterilerine kesintisiz enerji hizmeti sunmayı hedefliyor.

AÇIK İFTİRA! AÇIK İFTİRA!

OEDAŞ’TAN HIZLI MÜDAHALE EKİPLERİ

Afyonkarahisar, Bilecik, Eskişehir, Kütahya ve Uşak illerine elektrik dağıtım hizmeti veren OEDAŞ, bayram boyunca enerji hatlarında meydana gelebilecek olası arızalara karşı hazırlıklarını tamamladıklarını açıkladı. Bu kapsamda toplam 450 kişilik bir ekiple, ana kontrol merkezi ve sahada görev yapacağını duyuran OEDAŞ, arıza durumunda ilk olarak ana kontrol merkezi SCADA sistemi aracılığıyla uzaktan müdahale edeceklerini ve gerektiğinde ise bakım ve onarım ekipleri ile hızlı bir şekilde müdahaleyi sahada gerçekleştireceklerini söyledi.

7/24 HİZMET VE İLETİŞİM İMKANLARI

OEDAŞ’a bağlı ekipler, bayram süresince tüketicilerin, 7 gün 24 saat hizmet veren ALO 186 OEDAŞ Çözüm Merkezi, OEDAŞ 186 mobil uygulaması, 0222 186 00 00 numaralı OEDAŞ WhatsApp hattı, internet sitesi ve e-posta aracılığıyla OEDAŞ ile iletişime geçebileceklerini belirttiler. Devamında ise bu kanallar üzerinden arıza bildiriminde bulunabileceklerini ve diğer taleplerini iletebiliceklerini söylediler.

PLANLI ÇALIŞMALAR 24 HAZİRAN'DA DEVAM EDECEK

OEDAŞ, sürdürülebilir ve güvenli enerji arzı sağlamak amacıyla yapılan yatırım ve bakım-onarım çalışmaları için planlı kesintileri bayramın hemen ertesinde, 24 Haziran Pazartesi günü yeniden başlatacağını duyurdu. Tüketicilerin, bölgelerinde yapılacak planlı çalışmalar hakkında bilgi almak için ALO 186 OEDAŞ Çözüm Merkezi’ni arayarak SMS bildirimi için bilgi güncellemesi yapabileceklerini belirttiler.

OEDAŞ’a bağlı yetkili, bayram süresince kesintisiz enerji hizmeti sunarak vatandaşların bayramı sorunsuz geçirmesini sağlamayı amaçladıklarını söyledi. Bayramdan sonra ise güvenli ve sürdürülebilir enerji sağlamak adına çalışmalarına kaldığı yerden devam edeceklerini açıkladı.

Kaynak: Gamze Koçak