Dervişoğlu, İYİ Parti'nin kuruluş amacını ve milli bilincini şu sözlerle dile getirdi:

"Bilinsin ki İYİ Parti, onu kuran milliyetçiliğin, onu kuran kalkınmacılığın, onu kuran demokratlığın idrakinde ve neye karşı kurulduğunun bilincindedir. Bu sebeple vereceğim hesabım sadece büyük Türk milletinedir. Hesaplaşacağımız tek kişiler, onları 22 sene kan kusturan iktidar olduğunu hiçbir zaman unutturmayacağız."Dedi.

TÜRKİYE'Yİ YENİDEN İNŞA ETME İDDİASI

Dervişoğlu, Türkiye'yi yeniden inşa etme iddiasını gerçekleştirmek için kararlı olduklarını belirtti:

"İşte biz bu hesabın yolunu aramak için buradayız. Türkiye'yi yeniden inşa edeceğimiz iddiasını gerçekleştirmek için buradayız. Bize ömür ve misyon çizmeye kalkanlar bilsinler ki bize sadece ömür ve misyonu Türk milleti biçebilir."

EKONOMİK VE ADALET REFORMLARI

İYİ Parti lideri, ekonomik ve adalet reformları konusunda da önemli vaatlerde bulundu:

"İYİ Parti olarak biz, ekonomiyi bataklıktan, adaleti vesayetten kurtardığımızda, parlamenter sistemi yeniden inşa ettiğimizde ve şehirlerimizi, doğamızı, suyumuzu, toprağımızı yeniden abad ettiğimizde, kardeşliğimizi, cumhuriyetimizi, milli irademizi yeniden imar ettiğimizde milletimize karşı görevimizi tamamlamış oluruz."

Afyon’da jandarma nefes aldırmıyor! Afyon’da jandarma nefes aldırmıyor!

R-1

KARARLILIK VE BAŞARIYA İNANÇ

Dervişoğlu, kararlılık ve başarıya olan inancını şu sözlerle ifade etti:

"O gün gelene kadar yolları kat edeceğiz, Türk milletine layık olacağız. Kararlıyız, mutlaka ama mutlaka başaracağız." Diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ