Afyonkarahisar Barosu'nun ilk kadın başkanı mazbatasını aldı! Afyonkarahisar Barosu'nun ilk kadın başkanı mazbatasını aldı!

Ziyaretin amacı, öğrencilere sevgi, saygı ve empati gibi evrensel değerleri kazandırmayı hedefleyen projenin uygulama alanını genişletmek ve bu değerleri pekiştirmek.  Öğrencilerin sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde derneğe olan ilgileri ve duyarlılıkları büyük takdir topladı.
Ziyaret sırasında, öğrencilerle ve öğretmenlerle oldukça sıcak ve samimi bir atmosferde bir araya gelindi. Karşılıklı olarak keyifli sohbetler gerçekleştirip, derneğin faaliyetleri hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu.  Öğrencilerin ve öğretmenlerin ilgisinden memnun kalındı. Buluşma esnasında hediyeleşerek güzel bir dayanışma örneği sergilendi ve ziyaretin anlamını ölümsüzleştirmek adına fotoğraf çekildi. 
Ayrıca, bu buluşma sayesinde derneğin yaşadığı zorlukları ve ihtiyaçları dile getirme fırsatında bulunuldu. Ziyaret, sadece öğrencilere değerler eğitimi açısından katkı sağlamakla kalmadı, aynı zamanda dernektekiler için moral kaynağı oldu.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ