Küresel Ekonomide Kadın Liderler İttifakı (AWOLE) Lansmanı Gerçekleşti! Küresel Ekonomide Kadın Liderler İttifakı (AWOLE) Lansmanı Gerçekleşti!

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2021 yılında başlatılan Türkiye Ajans tarafından hibelendirilmiş olan AB Üye ülkelerinden 9 ortakla yürütülen ana teması Yetişkin Eğitimde Kriz Yönetimi olan kısa adıyla MARS projesi kapsamında düzenlenen Uluslararası Çoğaltıcı Etkinlik Faaliyetleri kapsamında toplantı düzenlendi. 

GEÇTİĞİMİZ YIL 303, BU YIL 310

Afyonkarahisar’da bir termal otelde düzenlenen toplantının açılış konuşmasını yapan Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünetci, başarıyı eğitimciler ile paylaşarak, “Geçtiğimiz sene 303, bu sene de 310 öğretmen yani çalışan eğitim çalışanı ile birlikte paydaş olduğunuz Avrupa Birliği Arge, Erasmus projelerinde öğretmenlerimizi, çalışanlarımızı gönderdik. Toplamda 634'ü bulacak. Peki bu rakamlar ile Türkiye genelinde neredeyiz. Hibe bazında Türkiye'nin büyükşehirlerine rağmen hibeyi en fazla alıp öğretmenlerine Avrupa ülkelerinden Balkan ülkelerine gönderen Afyonkarahisar Türkiye'de şu anda 7. sıradadır” dedi.

TÜRKİYE’DE 3. SIRADAYIZ

“81 vilayette 7’nci sıradayız” diyen Sünnetci; “Bugünkü yönetimimiz kriz yönetimidir. Kriz yönetiminde yetişkin öğretimlerde Türkiye'de 3. sıradayız. Bu gerçekten bir emek, bir gayret ve çabanın sonucudur. Kendilerini gerçekten tebrik ediyorum. Gerçekten kriz yönetimde, yetişkinler için ya bu krizden başarılı çıkacağız, ya da bütün hayatımızı altüst edecek. İşte biz de Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak bu projeyi sonuçlandırdık” diye konuştu. İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünetci’nin konuşmasının ardından ARGE AB Dış İlişkiler Birim Koordinatörü Bahri Turunç, çalışmalar hakkında sunum yaptı. >>HABER: GÖKHAN KOCAASLAN

Editör: Nurbanu Soy