CHP Genel Başkanı Özel: Erdoğan kendine güveniyorsa erken seçime hazırız! CHP Genel Başkanı Özel: Erdoğan kendine güveniyorsa erken seçime hazırız!

15 Temmuz’da harici ve dahili hainlerin birlikte hareket ettiğinin altını çizen Milletvekili Ali Özkaya, “O karanlık gecede Milletimiz tarihte eşi bulunmaz bir direniş ile tüm dünyaya demokrasi dersi vermiştir. Milletimiz ile birlikte meydanlarda FETÖ’cü hainlere karşı direnirken kardeşlerimizin şehadetine şahit olduk. O hain gecede Milletimiz tarihinden aldığı ilham ve inancıyla esarete, manda zihniyetine geçit vermeyerek canı pahasına  ülkemiz bütünlüğünü korumuştur. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı neticesinde akın eden milyonlarca insanımız dünya tarihinde darbeye karşı durarak, hain darbeyi durdurmayı başarmış ender bir millettir” dedi.

Demokrasi

İNSAN BİR KERE ÖLÜR

Darbe gecesi Twitter isimli sosyal medya platformundan “FETÖ Jandarma ve Havacılara darbe yaptırmaya Çalışıyor. Uyanın ey millet” paylaşımı yapan Milletvekili Özkaya, hain darbe girişimin başarılı olması halinde Türkiye’nin dört bir yandan işgale hazırlanıldığını ifade ederek, “ Milletimiz Sn. Cumhurbaşkanımızın çağrısı ve dik duruşu ile top yekün bir mücadele neticesinde alçak emellerini gerçekleştirmeye yeltenen fetöcü hainler ile destekçilerini akamate uğratarak, bayrağına, vatanına ve demokrasisine sahip çıkmıştır” dedi. “İnsan bir kere ölür, oda adam gibi ölür” diyerek şehadete koşan vatandaşları hatırlatan Milletvekili Özkaya, “O gecede Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Milletimizin geleceğine sahip çıkmak adına şehadete koşan aziz şehitlerimizi rahmetle anıyorum, kahraman gazilerimize sağlık ve sıhhat diliyor, Meydanlarda tanklara, uçak bombalarına karşı cesurca direnen milletimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Kaynak: FATMA SEDA CAN