Milletvekili Özkaya, Sandıklı ilçesinde Ziraat Odası Başkanlığı'nın ev sahipliğinde çiftçilerle buluştu, ardından esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Sandıklı Belediyesi'ni de ziyaret eden Özkaya, Afyonkarahisar İl Başkanlığı'nda düzenlenen "Halk Günü" programına katılarak vatandaşların taleplerini dinledi.

"SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN YOĞUN ÇABA HARCIYORUZ"

Yoğun programının ardından açıklamalarda bulunan Özkaya, "Afyonkarahisar’ı karış karış geziyoruz. Sadece seçim döneminde değil, her zaman halkımızın yanındayız. Onların sorunlarını dinliyor, çözümü için ilgililerle yerinde görüşmeler gerçekleştiriyoruz. AK Parti olarak 3 vekilimiz, il, ilçe teşkilatlarımız ve belediyelerimiz ile halkımızın her zaman olduğu gibi hizmetindeyiz" dedi.

ELİMİZDEN NE GELİYORSA YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Özkaya, sosyal medya üzerinden patates üreticilerine yönelik yaptığı açıklamaya da değinerek, "Sahada edindiğimiz bilgileri yetkililerle paylaşıyoruz. Bunun neticesinde patates üreticilerimizin fiyat sorunlarına bir nebze de olsa çözüm olacağına inandığımız ihracatta ton başı 500 TL tutarındaki desteklemeler başladı. Bu nedenle Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a, Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sn. Cevdet Yılmaz’a, Tarım ve Orman Bakanımız Sn. İbrahim Yumaklı'ya ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Çiftçilerimiz için elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

DERTLERİNE DERMAN OLABİLMEK İÇİN YANLARINDAYIZ

Halk Günü programına ilişkin de değerlendirmelerde bulunan Özkaya, "Meclisin tatile girmesiyle birlikte sahadayız. Halkımızın bize daha kolay ulaşabilmesi adına bu tür programları sürdürüyoruz. Halkımızın yoğun ilgisi ile halk günümüzü gerçekleştirdik. Halkımıza her zaman bir telefon kadar uzağız, onların taleplerine çözüm üretmek, dertlerine derman olabilmek için yanlarındayız" dedi. Özkaya, hükümetin tüm imkanlarıyla halkın yaşadığı sorunların üzerine yoğunlaştığını ve bu sıkıntıları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın güçlü iradesiyle aşacaklarını vurguladı.

Ak Partiden şehitimiz için başsağlığı! Ak Partiden şehitimiz için başsağlığı!

  

Kaynak: SAFİYE KALENDER