Mehmet Taytak, yayımladığı mesajında şu ifadeleri kullandı: "2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı’nın sevgili öğrencilerimiz, kıymetli öğretmenlerimiz ve velilerimiz için hayırlı olmasını temenni ediyor; evlatlarımıza başarılar diliyorum" dedi.

Tarım İl Müdürlüğü işlenmeyen araziler için çalışma başlattı! Tarım İl Müdürlüğü işlenmeyen araziler için çalışma başlattı!

Taytak, eğitim camiasının her ferdine başarı dileyerek, geleceğimizin teminatı olan çocukların ve gençlerin eğitim sürecinde önemli adımlar attığını vurguladı.

Milletvekili Taytak, mesajında eğitimin toplumun geleceği için kritik bir rol oynadığını belirterek, genç nesillerin eğitim süreçlerinde her zaman yanlarında olduklarını söyledi. Eğitim ve öğretimin sadece bireysel değil, toplumsal gelişim için de büyük bir öneme sahip olduğunu dile getiren Taytak, şunları kaydetti:"Eğitim, milletimizin geleceğini inşa eden en önemli unsurlardan biridir. Öğrencilerimizin yetişmesi, ülkemizin kalkınması ve güçlü bir Türkiye inşa etme yolunda hayati bir öneme sahiptir."

VELİLERE VE ÖĞRETMENLERE TEŞEKKÜR

Taytak, mesajında öğretmenlerin ve velilerin fedakarlıklarını da unutmadı. Öğrencilerin başarısında büyük rol oynayan öğretmenler ve velilere teşekkür ederek, çocukların yetişmesinde gösterdikleri özverinin altını çizdi:"Kıymetli öğretmenlerimiz ve velilerimiz, çocuklarımızın başarılı bir eğitim hayatı sürdürmeleri için gösterdiğiniz çaba takdire şayandır. Sizlerin katkılarıyla öğrencilerimiz parlak bir geleceğe yürüyecek"

Mesajının sonunda Mehmet Taytak, Milliyetçi Hareket Partisi olarak her zaman eğitimin ve eğitimcilerin yanında olduklarını, bu alanda yapılacak her türlü çalışmaya destek vereceklerini belirtti. MHP'nin eğitimde kaliteyi artırmak için attığı adımların devam edeceğini vurgulayan Taytak, yeni eğitim-öğretim yılının herkese hayırlı olmasını diledi.

"Parti olarak eğitim alanındaki çalışmaları her zaman yakından takip ediyor ve bu konuda elimizden gelen desteği sunuyoruz. 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı'nın hayırlı olmasını temenni ediyor, başarılarla dolu bir yıl diliyorum" dedi.

Kaynak: CEMİLE KAYTAN